Cikgu Ni Kongsikan Tips Nak Dapat 191 Jualan Dalam Masa 2 Minggu










Salam semua sahabat2...
Apa khabar? Harapan saya semoga anda dalam kesihatan yang baik adanya..

Berbalik kepada tajuk post kali ni, bukanlah tujuan saya hanya semata2 nak buat komisen dari jualan produk di atas..

Ada pun sebenarnya saya hanyalah ingin berkongsi dengan sahabat2 sekalian cara yang akan dikongsikan oleh Cikgu Hafis untuk mencari side income bagi berbagai tujuan masing2.. melalui kelas Online Business Startup.

Saya sendiri in shaa Allah akan turut ke kelas tersebut jika tiada aral.. saya sungguh tertarik dengan beberapa perkara yang akan dikongsikan dalam kelas tersebut antaranya...

1. Teknik scan produk hot.

2. Validate demands.

3. Stok produk tanpa modal sendiri.

4. Lubuk supply produk hot.

5. Teknik promosi kos rendah tapi banyak sales.

6. Teknik promosi FB Ads bagi beginner.

DAN

7. Scale up business.


Kesemua yang diatas tu kalau nak masuk seminar atau coaching pasti akan menelan belanja hingga beratus-ratus atau ribuan ringgit. Tapi di kelas Cikgu Hafis tu beliau cuma caj RM100 sahaja..

Jom lah kita jumpa kat sana. Link untuk pendaftaran kat sini: https://dotcommastermind.onpay.my/order/form/seminarobs/barizanif














Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Cikgu Ni Kongsikan Tips Nak Dapat 191 Jualan Dalam Masa 2 Minggu"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved