Aku Sekarang Dealer Simkad Onexox









Alhamdulillah, tajuk post kali ini aku ingin memberitahu kamu-kamu semua yang aku dah dinaikkan 'pangkat' menjadi Dealer Onexox iaitu syarikat penyedia telekomunikasi (bagi yang belum pernah dengar tentang Onexox).

Rupanya bukan senang ye naik jadi Dealer ni, kalau dalam biz lain (terutamanya biz MLM) kita boleh upgrade dengan cara mengeluarkan modal wang ringgit, tapi dalam biz Onexox ni kita kena berusaha untuk mencapai status tersebut... dengan cara mendaftar sekurang-kurangnya 25 orang User Onexox. Tapi walau macam tu sekali pun, amat berbaloi dengan usaha yang dibuat.

Sorang user yang kita daftarkan, kita akan dapat komisen 10% jika direct bawah kita. Jika user tu diperkenalkan kepada kita oleh user lain, maka kita cuma dapat 5% dari jumlah topup beliau (kongsi 50-50 dengan user yang memperkenalkan beliau). Tapi tak perlu kita susah-susah nak cari pelanggan dengan adanya UGU (User get User) ni...

Bayangkan kalau direct bawah kita ada 100 user. Cuba kita buat kira-kira sikit....
100 user setiap orang topup RM50 setiap bulan (secara purata).
Setiap user pula kita akan dapat 10% dari jumlah topupnya setiap bulan...
100 user x RM50 = RM5000
RM5000 x 10% = RM500

Jadi komisen kita setiap bulan adalah RM500. Itu kalau user kita topup RM50 setiap bulan, tapi kalau beliau topup lebih, maka lebih lagi lah income kita bulan tu. Kalau user kita bertambah setiap bulan lagi banyak lah...

So kalau lah kamu tengah mencari-cari sumber pendapatan kedua sekarang ni, meh la cuba biz Onexox ni. Kalau lah tak dapat income ratus-ratus atau ribu-riban pun, sekurang-kurangnya kamu-kamu boleh dapat topup fr.ee..

Nak tau caranya? Whatsapp atau Telegram saya di 0192460924












Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Aku Sekarang Dealer Simkad Onexox"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved