Bonus Panduan Mudahnya Bisnes Raya Cg Hafis Anuar









Alhamdulillah tak lama lagi bulan Ramadhan akan tiba. Disamping persediaan untuk menyambut bulan puasa yang akan diisi dengan pelbagai ibadah untuk meningkatkan pahala dan bekalan kita di"sana", kebanyakan dari kita juga akan membuat persediaan awal bagi menyambut hari kemenangan umat Islam; Hari Raya Aidilfitri... 

 Sememangnya persediaan untuk menyambut hari raya adalah sangat besar, lebih-lebih lagi bagi mereka yang sudah berkeluarga. Jadi ramailah yang akan mencari peluang-peluang untuk menambah pendapatan sampingan. Perkara paling mudah dan cepat untuk menambah pendapatan adalah dengan cara berniaga. Kenapa berniaga? Sebab ramai orang membeli kerana emosi, kebanyakan orang suka sesuatu yang cantik dan yang baru terutamanya di hari raya. Jadi inilah peluang untuk usahawan mencari rezeki lebih... 

 Tapi banyak cabaran dan masalah... 


  •  Nak buka bazaar semua tempat dah penuh! KL jangan cerita lah. Biasanya 2 bulan sebelum Ramadhan dah HABIS. 



  •  Tak dapat bazaar, cuba buat shopping complex plak. Sewa tempat pun jadilah. Kalau dapat tempat tapi takde orang nak beli pun takde maknanya. Sewa tapak kat shopping complex bukan murah.



  •  Dah ada bazaar pula belum tentu lagi sales kencang. Kalau tak kencang, stok macamana? Takkan RAYA kali ni semua orang dalam family anda kena makan biskut almond london anda yang tak terjual tu? 



  •  Modal BESAR! Nak kena ada modal nak beli stok, mana ada supplier yang nak bagi advance. Kalau tak laku amacam? Modal jadi stok la jawabnya. 



  •  Nak niaga depan rumah? Ada ke masa? Tiap-tiap petang nak berdiri depan rumah? Mula-mula ok lagi...lama-lama bila dah boring mula lah hari ni buka, esok tutup. Last-last hanya buka seminggu jer sebab penat dan takde masa.

Walaupun banyak masalah dan cabaran seperti yang tertera di atas, ada penyelesaian yang sangat efektif. Penyelesaian tersebut telah dihuraikan oleh Cikgu Hafis Anuar, seorang IM yang begitu komited membantu para usahawan baru dalam perniagaan di Facebook. Beliau telah mengaut hampir enam angka dalam perniagaan secara online. Kini beliau ingin membantu para usahawan yang ingin menambah pendapatan terutamanya di musim perayaan. Maka terhasillah koleksi Video Panduan Mudahnya Bisnes Raya yang akan membimbing anda untuk memulakan perniagaan tanpa modal, pantas dan menguntungkan.

Jika anda berminat untuk memiliki video panduan tersebut, saya telah menyediakan beberapa Bonus Mantap untuk anda miliki dengan cara menempah panduan Cg Hafis tersebut.

Hubungi saya di emel barizanif [@] gmail [dot] com dengan tajuk emel "Bonus Bisnes Raya".














Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Bonus Panduan Mudahnya Bisnes Raya Cg Hafis Anuar"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved