Review: FB Affiliate Income Cikgu Hafis Anwar








Alhamdulillah kali ini saya akan berkongsi dengan anda tentang Panduan FB Affiliate Income hasil tangan Cikgu Hafis Anwar, salah seorang pakar buat duit online....

Dalam panduan FB Affiliate Income, Cikgu Hafis explain DETAIL apa yang perlu diketahui tentang affiliate marketing dan bagaimana kita boleh hasilkan komisyen dengan mempromosikan produk digital orang lain. Bahagian ni KHAS untuk newbie yang ZERO pasal affiliate marketing.Selain itu beliau juga telah BOCORkan LUBUK Program Affiliate di Malaysia yang boleh sertai dan tak bimbang tentang bayaran komisyen. 

Cikgu Hafis juga kongsikan NICHE AFFILIATE yang HOT dan banyak demand. Ini memudahkan kita untuk decide niche apa yang perlu diceburi kalau nak income besar dan berterusan dari affiliate marketing. Selain itu dia juga bagi 3 Cara PENTING untuk SCAN produk tu senang CONVERT SALES atau tidak! 

Beliau juga mendedahkan cara bagaimana membina Fanpage Long Term yang akan memudahkan kita buat sales hari-hari. Seterusnya menerangkan Step by step bagaimana membina Fanpage LONG TERM, apa yang perlu kita letakkan dalam fanpage untuk membina kredibiliti, trik simple tambahkan fans tanpa gunakan FBads .

Seterusnya Cikgu Hafis mendedahkan teknik HALUS bagaimana kita boleh “BANTU” fans kita dan mereka akan berikan duit kepada kita tanpa perlu kita MENJUAL langsung. Skil yang memang COOL HABIS.
 

Beliau turut bagitau kaedah membuat wall post untuk tujuan promosi link affiliate. Beliau dedahkan kaedah menggunakan gambar dan 7 flow skrip copywriting power untuk close sales affiliate. Kita tak perlu jadi PAKAR COPYWRITING lagi, hanya perlu ikut sahaja 7 flow ini untuk buat ayat power close sales!

Akhir sekali
Cikgu Hafis berikan Step by Step VIDEO bagaimana untuk mulakan ads di Facebook dan bagaimana lakukan target setting untuk dapatkan potential customer yang berminat pada offer kita sahaja. Dan seterusnya berkongsi strategi bagaimana beliau MEMPERMAINKAN kos ads di Facebook untuk dapatkan lebih banyak sales dan beliau dedahkan waktu-waktu PEAK yang mana kita boleh dapatkan sales yang banyak! Time yang memang ramai orang beli produk!



Disebalik semua berita BAIK kat atas tu, ada berita BURUK yang kita tak nak dengar. Panduan FB Affiliate Income mungkin akan dinaikkan keharga yang maksimum bila-bila masa sahaja. Jadi saya syorkan pada anda yang berminat untuk jadi macam Cikgu Hafis yang 'cekau' RM250 setiap hari di facebook untuk mengambil tindakan segera.

Tempah sekarang sebelum harga naik kat sini ---> FB Stable Income


















Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Review: FB Affiliate Income Cikgu Hafis Anwar"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved