Peluang Terbaik Untuk Apply Geran SKMM RM1000 Pasti Dapat









Kepada sesiapa yang memiliki domain com.my atau .my inilah peluang terbaik untuk anda bagi mendapatkan geran bernilai RM1000... Time is running out...kata mat salleh :) Kat bawah ni update terbaru dari Mohd Suhaimy, owner forum WangCyber yang saya kutip dari wall FB beliau:



Kalau tak silap saya, 3 minggu lepas saya ada isi borang di website SKMM pasal grant "Get Malaysian Business Online" (GMBO) ini. Masa isi haritu, saya tak dapat apa-apa email notification pun. Ingatkan sistem pendaftaran kat web tu tak boleh pakai ke atau geran ni dah tak valid.

Tapi dengar cerita dari pihak SKMM, dana untuk geran ini masih banyak. So, diorang tengah stress untuk habiskan dana ini. Jadi, sesiapa yang ada nama domain .com.my.. mereka akan bagi je terus tanpa banyak soal.

So, saya pun apply jerla.

Lepas 3 minggu, tiba-tiba, dapat email notifikasi kata permohonan saya sedang diproses.. Alhamdulillah... kalau dapat, lepaslah untuk bayar server setengah bulan...

Kepada kengkawan yang belum apply geran nie.. try lah apply.. 5 minit je isi borang kat web tu. Dapat atau tidak? Itu belakang cerita.. yang penting apply. Kalau tak apply.. memang confirm lah tak dapat.

Kalau masih belum ada nama domain .com.my... tak perlu risau.. beli je kat www.sempoihosting.com ..

Amacam? Terbaik tak promosi saya? Ho! ho!..


Haa tu dia... Sapa tak apply memang rugi. Memang senang sangat nak buat buit bak kata Jep Sepahtu...















Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Peluang Terbaik Untuk Apply Geran SKMM RM1000 Pasti Dapat"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved