Review Pemasaran Video Clickbank


Salam sejahtera kepada semua, alhamdulillah Allah masih memanjangkan umur saya untuk terus menulis di blog ni. Kali ni saya cuma nak sentuh mengenai produk terbaru saudara Azian Usman, atau lebih dikenali sebagai Zyan; iaitu PemasaranVideo.com.

Di sini saya ingin membuat sedikit ulasan secara ringkas mengenai produk terbaru beliau ini.


Kekurangan:

1. Anda yang baru pertama kali mengenali apa itu Clickbank akan sedikit mengambil masa untuk memahami term-term yang berkaitan Clickbank affiliate.

2. Anda perlu bekerja keras untuk membina page, video dan sebagainya. Jika anda mengharapkan duit masuk tanpa berbuat apa-apa, maka produk ini bukanlah untuk anda.

3. Anda harus mengeluarkan modal (wang) untuk menjadikan produk yang anda promosikan berada di muka pertama Google. Jika anda tidak berhasrat melaburkan sejumlah wang bagi menjayakan teknik ini, maka semestinya produk ini juga tidak sesuai untuk anda.

4. Anda harus fokus dan komited. Tiada kejayaan datang bergolek anda usaha dan komitmen yang jitu.


Kelebihan:

1. Anda telah diberi jalan/teknik untuk berjaya dalam Clickbank.

2. Pengalaman Zyan selama beberapa tahun telah dikongsikan tanpa diselindungkan.

3. Satu RAHSIA besar telah dipecahkan oleh Zyan dalam menjana pendapatan sebanyak USD1800 setiap bulan melalui Facebook Ads (pakej tambahan).

4. Anda akan diberi status VIP, dimana jika terdapat update terbaru bagi produk ini maka anda akan dimaklumkan terlebih dahulu. Anda juga pasti akan mendapat diskaun yang sukar dipercayai.


Kesimpulan:

Anda boleh untuk tidak membeli produk ini, tetapi anda pasti akan rugi. Sudah ramai yang mula menjana pendapatan melalui teknik ini. 

Jika anda sudah membuat keputusan untuk membeli, anda boleh beli melalui link saya di sini page Pemasaran Video untuk mendapatkan bonus terhad.

Setelah anda buat pembelian melalui link saya, sila hubungi saya di: barizanif (at) gmail (dot) com

Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook
Share your views...

0 Respones to "Review Pemasaran Video Clickbank"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved