Tawaran Kerja Dari Rumah Anda Melalui JobDiRumah dot com











Pernah tak anda dengar tentang program Jobdirumah.com? Program ini yang seakan-akan program buat kerja di rumah yang pernah popular suatu masa dulu seperti masukkan katalog dalam sampul surat atau jahit pakaian anak patung di rumah. Walaupun ada yang mengatakan program sebegitu adalah 'scam' akan tetapi memang telah terbukti dapat menghasilkan wang bagi mereka yang rajin berusaha. 


Lihat di sini -----> JobDiRumah
Program Jobdirumah.com pun ada perkaitan dengan program yang saya sebutkan di atas, akan tetapi ianya lebih relevan dengan kemahiran yang diperlukan masakini. Menurut beberapa orang rakan yang dah join program ini, program ni memang memberikan kita peluang kerja di rumah. Kita tidak perlu lagi mencari-cari cara nak buat duit secara online atau offline, program ini yang akan offerkan kita sesuatu kerja untuk diselesaikan. Tapi yang kurang best sikit ialah kerja-kerja tersebut perlu dibida (bid) terlebih dahulu.. Jika harga yang dibida dipersetujui oleh pemberi kerja tersebut maka barulah mereka akan lantik kita untuk menyelesaikan tugasan tersebut. Lepas tu kita tunggu bayaran daripada mereka sahaja. 

Antara job yang ditawarkan adalah seperti:

*menulis laporan 
*memasukkan data 
*menulis artikel 
*menulis review 
*tugasan perkeranian 
*menterjemah 
*menulis di blog 
*dan bermacam lagi tugasan... 

Sebelum anda dapat masuk kedalam program tersebut, anda dikehendaki membayar sebanyak rm50. Mengapa anda kena bayar rm50 kepada Jobdirumah.com? Bayaran rm50 adalah untuk kos mereka menyediakan perkhidmatan mereka termasuk perbelanjaan perniagaan biasa seperti Web Hosting, Software, membayar gaji pekerja-pekerja untuk menguruskan semua aspek di laman web seperti khidmat pelanggan, pengiklanan, jualan dan teknikal. 

Anda berminat untuk mencuba? Daftar dilink ini Jobdirumah.com 

Sebenarnya anda tak rugi kalau bayar rm50 tu, dalam masa yang singkat saya percaya anda akan mendapat semula modal anda, dan terus menerus menghasilkan pendapatan berterusan dari atas katil di rumah anda. Daftar segera di Jobdirumah.com












Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

1 Respones to "Tawaran Kerja Dari Rumah Anda Melalui JobDiRumah dot com"

ravi chouhan said...

This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved