Jadi Pakar Facebook Dan Dapat Income 4 Angka Setiap Bulan
Ramai usahawan di luar sana telah berjaya menjana keuntungan berlipat ganda hanya memasarkan produk mereka di Facebook.

Namun, tidak disangkalkan juga ramai usahawan yang telah kerugian wang ringgit setelah berhempas pulas mempromosikan produk mereka di Facebook.


Sampaikan ada diantara mereka berputus asa dan membuat andaian teknik promosi ini sudah ditelan zaman. Sedangkan pemasaran Facebook sangat efektif jika kena pada cara dan tekniknya.


Anda beruntung kerana sahabat saya, David Jo telah bermurah hati untuk berkongsi dengan anda rahsia menjadi Pakar Facebook.


David akan menerangkan mengenai Personal Profile, Fan Page, Friends dan Likes. Selain dari itu beliau juga akan berkongsi tentang News Feed, Wall,  Create Personal Profile, ( Terima & Cari ) kawan di Facebook ( Cari kawan yang berkualiti, bukan kuantiti ). 

Ia juga berkenaan Facebook Fan Page – Peraturan ‘cover photo’, ‘apps’ di fan page, fungsi ‘highlight’ posting, cara ‘pin’ posting. Teknik membina peminat/fans yang tepat dengan menggunakan teknik ”LIKE” fan page dalam bidang yang sama, Teknik Blast Fan Page Post ( Teknik  yang digemari oleh Mat Salleh) dan teknik create fanpage dalam masa kurang 5 minit.


Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook
Share your views...

0 Respones to "Jadi Pakar Facebook Dan Dapat Income 4 Angka Setiap Bulan"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved