Dapatkan Diploma Yang Termurah Masa Kini

Adakah anda masih belum mempunyai segulung diploma? Atau anda ingin menambah satu lagi diploma? Dan anda juga tidak mahu menghabiskan masa sehingga 2 hingga 3 tahun hanya untuk mendapatkan segulung diploma?

Ya, anda memang beruntung kerana hanya dengan separuh kos untuk mendapatkan diploma di institusi-institusi yang lain di luar sana, dan dalam jangka masa tidak sampai satu tahun, anda pasti berjaya memiliki segulung diploma.... Pasti anda tertanya-tanya... Betul ke ni? Awak ni buat lawak ke? Mana boleh dapat diploma dalam masa setahun je?

Perkara ini adalah benar sebenar-benarnya... Apa yang saya maksudkan ialah Program Diploma Eksekutif Pemasaran Internet dan Media Sosial dari AEU (asiaeuniversity). Modul Executive Diploma in Internet and Social Media Marketing di hasilkan oleh Irfan Khairi, pakar perniagaan Internet #1 Malaysia. Beliau juga adalah penyampai utama modul ini kepada pelajar universiti bersama kumpulan pelatih yang berpengalaman. Sesi kuliah akan dikendalikan oleh Irfan Khairi sendiri, manakala sesi praktikal akan dikendalikan oleh pelatih-pelatih berpengalaman Irfan Khairi Sdn Bhd.

Kaedah pembelajaran yang diterapkan adalah fleksibel khas bagi mereka yang bekerja dan menjalankan perniagaan. Kelas dan kuliah bersemuka diadakan sebulan sekali sahaja selama sembilan bulan (Sabtu atau Ahad).

Selain daripada itu, pembelajaran dilakukan secara atas talian melalui web seminar, video, soal jawab mengikut kesesuaian masa peserta. Program ini menggunakan Facebook sebagai pengantara utama di mana pelajar boleh berkomunikasi dengan Irfan Khairi dan pelatih / konsultan berpengalaman setiap hari melalui Facebook.


Untuk maklumat yang lebih lanjut, anda boleh lawati laman ini http://aeu.com.my/
Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook
Share your views...

0 Respones to "Dapatkan Diploma Yang Termurah Masa Kini"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved