Makan Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang










Lokasi: Restoran Mee Udang Mak Jah, Kuala Sepetang
Masa: 6.00 petang
Tarikh: 29 September 2012

Hari Sabtu lepas saya dan keluarga sempat mengunjungi Restoran Mak Jah di Kuala Sepetang, Taiping. Cadangan asal tu nak pegi tengok ikan lumba-lumba, tapi kensel sebab dah lewat sangat. Terus pegi Restoran Mak Jah untuk makan mee udang yang sedap.

Mee udang yang sungguh mewah dengan udangnya
Anak-anak saya memang pulun... maklum la bukan selalu dapat makan kat situ. Sebelum datang di Kuala Sepetang, kami pusing-pusing pekan Taiping dulu. Anak sulung saya yang beria-ia nak tengok ikan lumba-lumba. Last2 tengok udang kat dalam mangkuk ja ngeh3...

Pulun sungguh depa.. cucur udang pun best..
Makan-makan sampai senja, then going back to hotel la untuk berehat :) InsyaAllah kalau ada kesempatan kami akan datang lagi.. Restoran Mak Jah memang terbaik..

Restoran Mak Jah disebelah malam














Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Makan Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved