Nikon D7000 Mantap Sungguh...












Nak upgrade ke tak? Tapi Nikon D7000 ni memang best. Harga pun boleh tahan. Haish..... memang menggoncang iman betol la.. Apa-apa pun insyaAllah kumpul duit dulu then baru pikir lain... nak kumpul duit pun bukan senang, mau 3, 4 bulan jugak.. Ahha... baru dapat idea. Hari tu ada terbaca satu minisite yang ajar kita nak buat duit segera. Testimoni pun boleh tahan jugak, ramai yang buat duit dengan cara tu. Rasa macam nak cuba je, mana tahu kot boleh buat sebulan 1000 ke 2000... Kalau nak tau minisite tu saya kongsikan kat sini http://bit.ly/Q7J0AX













Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Nikon D7000 Mantap Sungguh..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved