Fanpage Barizanif di Facebook










Alhamdulillah, setelah hampir 2 minggu kita beraya, hari ni saya dapat kembali menulis di blog ni. Memang meriah betul raya tahun ni bagi saya. Ramai sanak saudara yang datang ke rumah. Banyak jugak duit raya yang diberi untuk anak-anak buah. Ketupat, lemang, kuih-muih toksah cerita la, memang habis disantap secara beramai-ramai hehehe...Gitu le ceritanya kemeriahan di Aidilfitri tahun ni..



Bagi peniaga-peniaga online kat fb dan sebagainya memang banyak buat duit menjelang hari raya baru2 ni. Seorang kawan saya buat jualan hampir mencecah RM8,000 dengan hanya menjual kuih raya... memang best la... Saya sendiri pun dapat buat duit dengan menggunakan Facebook. Tapi tak la sebanyak kawan saya dapat tu : ) Bulan puasa baru ni saya ada menjual Simpul Kasih, Karipap Mini dan Kuih Siput di fanpage Barizanif Enterprise.

InsyaAllah selepas ni banyak lagi barangan yang menarik dan murah akan saya masukkan dalam fanpage tu. Harap sahabat2 yang berkesempatan, sila la lawati fanpage tu : )












Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook




Share your views...

0 Respones to "Fanpage Barizanif di Facebook"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved