4 Sebab Anda Tidak Dapat Menjana Pendapatan Dengan CLICKBANK

Memang ramai yang tahu apa itu clickbank dan dah cuba untuk menghasilkan pendapatan darinya.Tapi masih ramai  yang belum lagi mendapat hasil dengan clickbank. Ada 4 faktor yang utama yang menyebabkan seseorang itu gagal dengan clickbank diantaranya ialah:

1) Salah pilih produk - Ramai yang  memilih produk yang salah. Bukanlah bermaksud produk yang dipilih tidak berkualiti tetapi kebanyakan memilih produk yang mempunyai persaingan yang tinggi seperti mempromosikan produk yang berkaitan dengan diet & weight loss, muscle building program, forex, make money.. kebanyak produk tersebut sangat-sangat tinggi persaingan.2) Landing page yang kurang mantap - Ramai yang tidak mementingkan kualiti landing page seperti kandungan yang dihasilkan. Perlu diingatkan bahawa landing page ini merupakan halaman untuk melakukan pra-jualan jadi amat penting sekali kita untuk mendapat kepercayaan pelawat supaya mereka melakukan pembelian.

3) Kurang fokus pada teknik pemasaran - Masalah ini juga melanda ramai orang terutama pada newbie yang baru ingin bermula. Mereka tidak fokus pada pemasaran yang ingin mereka lakukan sehingga berjaya mendapat hasil yang pertama. Kebanyakannya hanya berusaha sekerat jalan kemudian terus berhenti dari melakukan sebarang promosi lagi.

4) Tidak sabar untuk mendapat hasil - ini lah antara masalah paling besar dihadapi oleh ramai orang. Hari ni promosi, esok dah nak tengok hasil. Buat duit secara online seperti melalui clickbank bukanlah satu cara untuk dapat hasil yang cepat. Usaha , trial & error sangat-sangat diperlukan sebelum boleh jana wang secara santai terutama melalui program-program internet seperti clickbank.

Sekiranya anda ingin jana wang melalui clickbank dengan kaedah pemasaran artikel & video, sila rujuk kat sini -----> http://tinyurl.com/7wlf4juStumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook
Share your views...

0 Respones to "4 Sebab Anda Tidak Dapat Menjana Pendapatan Dengan CLICKBANK"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved