Research di Ebay Makin Mudah Dengan Hot Item Finder


Bagi mereka yang menjual produk di eBay atau hanya sekadar mempromosikan produk orang lain sebagai affiliate eBay, produk ini adalah untuk anda.

Apakah 
Hot Item Finder ?

Daripada namanya,
Hot Item Finder ialah alat perisian yang membantu anda mencari produk jualan panas di eBay dalam hanya beberapa minit. Anda boleh menggunakan perisian ini dengan mudah bagi membuat  penyelidikan khusus jika terdapat mana-mana produk yang mempunyai ramai pembeli.

Sebagai contoh, jika kita ingin mengkaji berkenaan 'gaun pengantin' dan mahu  mengetahui
dengan cepat jika ada orang yang membeli gaun perkahwinan di eBay. Apa yang anda perlu lakukan adalah hanya menggunakan perisian Hot Item Finder dan taip kata kunci: 'pakaian perkahwinan'
Selepas beberapa saat, perisian ini akan memberikan anda senarai busana pengantin yang dijual di eBay. Dengan hanya satu klik, anda akan dapat melihat bilangan bid bagi setiap item. Daripada senarai tersebut, anda boleh terus melihat apakah produk jualan yang 'hot'.

Perisian
Hot Item Finder adalah sangat fleksibel. Jika anda belum mempunyai niche lagi, dan ingin mengetahui apakah niche produk yang banyak dijual di eBay, anda boleh menggunakan fungsi ‘Category Search’. Hanya pilih kategori yang anda mahu untuk penyelidikan, perisian itu akan search semua barangan di bawah kategori tersebut. Dengan hanya beberapa klik dan kurang daripada satu minit, perisian ini akan memaparkan senarai barangan yang dijual di eBay.

Perisian
Hot Item Finder sangat menjimatkan masa anda dalam melakukan kajian produk. Dengan perisian ini, anda akan dapat mengesan barang-barang yang paling laris di eBay dalam hanya beberapa minit.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati ke laman
Hot Item Finder.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Berminat nak berniaga produk laku keras di Facebook? Tapi tak tahu camne nak buat? Kami KONGSIKAN DI SINI

 
Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook
Share your views...

0 Respones to "Research di Ebay Makin Mudah Dengan Hot Item Finder"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved