FormulaMatematik dot com Satu Keajaiban!


Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada Cikgu Umi yang telah bersusah payah menerbitkan panduan ini. Saya merasakan panduan ini adalah satu revolusi Matematik yang baru walaupun sebenarnya ilmu ini telah pun ditemui beribu tahun dahulu. Hanya dengan kajian yang terperinci dapat menemukan ilmu yang telah lama tersembunyi di dalam kitab-kitab kuno. Akhirnya dengan usaha cikgu Umi maka terhasillah panduan yang hebat ini.

FormulaMatematik dot com ini saya rasakan sangat berbaloi untuk dimiliki oleh setiap individu kerana ilmu Matematik yang diketengahkan ini sangat-sangat mudah untuk diaplikasikan. Bagi pelajar atau murid yang masih menuntut di pusat pengajian tinggi atau sekolah, memang wajib untuk membeli panduan ini kerana ilmu yang dikongsikan adalah praktikal dan sesuai dengan matapelajaran Matematik yang diajar.

Teknik-teknik  rahsia  matematik  ini adalah teknik asli ilmu matematik India yang diambil dari kitab kuno India yang mana ianya jarang-jarang sekali didedahkan,   ianya  ternyata  berkesan  dalam  menyelesaikan operasi matematik dengan kaedah yang sangat unik.

Saya sangat menggalakkan para ibu bapa untuk membelikan panduani ni untuk anak-anak. Semoga  panduan  dari FormulaMatematik dot com ini  memberi  manfaat  yang  besar  buat  anda  dan anak-anak  anda  dalam  matapelajaran  matematik.

Dapatkan FormulaMatematik sekarang untuk masa depan anak-anak anda!


Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Facebook
Share your views...

2 Respones to "FormulaMatematik dot com Satu Keajaiban!"

Butang Suasa said...

ebook tu sesuai umur berapa jika 7 tahun sesuai tak


December 23, 2012 at 3:24 PM
Barizanif said...

ebook ni memang sesuai apabila anak-anak dah masuk alam persekolahan... sebaik2nya ibubapa harus menguasai dulu teknik2 dlm ebook ni kerana akan memudahkan dlm membimbing anak-anak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

© 2015 | 2016 Keusahawanan, Fotografi, Personal All Rights Reserved